Bijzondere kamermuziek in het Koetshuis

Het Rubens Consort speelt Bach op zondag 10 februari op Nyenrode

 “They are first-rateinstrumentalists, communicative performers of great musicality, and they have a fine sense of style.” – Walter Levin, primarius LaSalle Quartet 

Grootste werken uit de klassieke muziek door musici van wereldformaat
Het Rubens Consort, geworteld in de rijke samenspeltraditie van het voormalige Rubens Quartet, vertolkt in kleinere en grotere formaties meesterwerken uit alle eeuwen van de muziekgeschiedenis. De drie topmusici Sarah Kapustin, Roeland Jagers en Sietse-Jan Weijenberg kozen voor deze zondag de Goldberg Variaties van Bach.

Het geluid van een nieuwe generatie musici gevat in een serie van vier zondagmiddagconcerten op het historische landgoed in het Koetshuis van het kasteel Nyenrode.

Met deze serie zet het landgoed haar deuren open voor het publiek van Stichtse Vecht en omstreken. De concerten worden geprogrammeerd door Stichting Kamermuziek Amsterdam (KAM). 

Extra: unieke rondleiding door het kasteel
Voorafgaand aan het concert is er een informatieve en vooral ook sfeervolle rondleiding door het kasteel Nyenrode. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met het Vechtstreekmuseum en start om 14.00 uur voor het Koetshuis van Nyenrode. Onder leiding van een gids hoort u uitgebreid over de geschiedenis van het kasteel. 

Programma zondag 10 februari 2019
Start rondleiding om 14.00 uur vanaf het Koetshuis van Kasteel Nyenrode in Breukelen
J. S. Bach-Goldberg variaties, Rubens Consort. Tijden: 15.30 – 17.00 uur.

Prijzen concert (inclusief koffie en thee)
Vroegboekkorting  t/m 27 januari: €17,50, met rondleiding: €25,-
Reguliere prijzen €20,- , met rondleiding €27,50

Tickets & info: www.kamconcerten.nl