Disclaimer en copyright

Aansprakelijkheid
Historische Kring Breukelen, eigenaar van deze website, gaat zorgvuldig te werk bij het inhoud geven aan deze publicatie. Niettemin sluiten zij elke aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie of adviezen die de lezer op onze website aantreft. Wij aanvaarden ook geen enkele verantwoordelijkheid voor geleden schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit contacten met of via de organisaties en instanties, die op deze pagina’s worden genoemd, noch voor het gebruik van de informatie die op deze pagina’s is weergegeven.

Disclaimer
Careful attention has been paid to the construction of our web pages; we however do not warrant the accuracy, or completeness of the information, text, graphics, links, and other items contained on these pages or any other relating page. The webmaster is not liable for any damage resulting from contacts with or via the mentioned institutions or organisations.

Copyright
Zoveel mogelijk is getracht rechthebbenden van afbeeldingen en teksten te achterhalen. Rechthebbenden die in dit verband niet zijn benaderd wordt verzocht zich met de redactie in verbinding te stellen.

Scroll naar boven