Uw postadres, uw telefoonnummer en tegenwoordig ook uw e-mailadres is voor iedereen de weg naar u toe. Naast het Historisch Tijdschrift en de HKB-website willen wij u ook graag snel op de hoogte brengen van bijvoorbeeld een spontane ingelaste lezing of bezoek aan een markante instelling. De post is langzaam, arbeidsintensief en duur, 600 telefoontjes plegen is ondoenlijk, kortom het medium e-mail kan in een paar minuten in uw Postvak IN liggen. Zo bent u altijd op de hoogte van onze activiteiten.

Niet van alle leden hebben wij een e-mailadres en in sommige gevallen een verouderd adres. Om ons bestand op te schonen hebben wij uw huidige gegevens nodig.

Stuur SVP een e-mail naar ledenadministratie@historischekringbreukelen.nl met daarin duidelijk vermeld uw:

naam, woonplaats en het e-mailadres.

Dank voor uw medewerking,

Zita Cornelissen-Trossèl

Uw gegevens zijn beschermd volgens de nieuwe AVG-privacy wetgeving